top of page

Portfolio

Lees hier meer over de bedrijven die ik ondersteun.

Veolia Watertechnologies NL

Veolia Watertechnologies, 's werelds grootste leverancier van waterbehandeling installaties, help ik met het optimaliseren van productteksten, webteksten, SEO en social media. 

screencapture-veoliawatertechnologies-nl
screencapture-graydon-nl-nl-resources-wi

Graydon

Bedrijfsinformatiespecialist Graydon voorzie ik maandelijks van nieuwe content in de vorm van blogs. Door de juiste structuur, keywords en verwijzingen in webteksten toe te passen, worden artikelen 2 x zo vaak gelezen.

Vrijbuiter

Vrijbuiter, een online outdoorwinkel, help ik met pakkende, actieve en 'SEO-proof' productteksten. Hierdoor zijn producten beter vindbaar en stijgen verkoopcijfers.

smartmockups_k2dqvj0v.png
smartmockups_k22dxqod.png
smartmockups_k2dmuw5w.png

Tapperuse

Met de Tapperuse app betalen bezoekers van vrijetijdslocaties, zoals dierentuinen, per minuut. Met het aanleveren van blogs en productteksten ondersteun ik Tapperuse en help ik mee aan hun organische groei.

smartmockups_k22dxqod.png

Brandveiliger

Brandpreventiebedrijf Brandveiliger help ik met het verhogen van organisch verkeer d.m.v. blogs, website optimalisatie en webteksten. In een jaar tijd steeg het organisch verkeer met 784%.

smartmockups_k2dmo0fs.png

What the Cup

What the Cup is een webshop gespecialiseerd in espresso kopjes. Door slimme teksten toe te passen en blogs te schrijven, is de verkoop met 10 % gestegen.

screencapture-brandveiliger-nl-rookontwi

ZPress

Zpress is een uitgever van sport gerelateerde magazines en kranten. Voor ZPress heb ik een aantal artikelen geschreven voor het magazine van de businessclub van voetbalclub Sparta Rotterdam.

smartmockups_k466u5yn.png
bottom of page